2021 Ocak Ayı Buhur25 Kıyaslamalı Getiri Tablosu

Buhur25 Uzun Vadeli Yatırım (UVY) İzleme Listesinde 2021 Ocak ayı sonunda KONTR birincilik koltuğunda yerini aldı.

İlk üç sırada;

1. % 147,47 getiriyle KONTR,

2. % 50,44 getiriyle JANTS,

3. % 41,48 getiriyle HEKTS yer aldı.

*

Son üç sırada;

  1. % -10,98  kayıpla NETAS,

2.  % -7,96 kayıpla TUPRS,

3. % -6,26 kayıpla OYAKC yer aldı.

Endeksler ve Türev Yatırım Araçları Getirileri;

1. BUHUR25 % +11,96

2. XU100 % -0,22

3. XTM25 % +1,08

*

USD/TL % -1,88

GLDGR/TL % -4,55

32 Comments

  1. Halil bey iyi geceler umarim mesaji görüp cevap verirsiniz…. aselsan hakkindaki dusunceniz nedir hocam ? Buhur 25 ten de kovuldu hergun de satis yiyor dusuyor sizce sıkıntısı nedir ? Sizce nereye kadar düşer ? Ve siz nezaman BHR25 endeksine alirsiniz ?:)

      • Dibort xreal beni aradılar yatırım yaptı ama beni batırdılar 68 Bin lira yok ettiler nereye yatırım yapacağını şaştım beni yardımcı olabilir misiniz 0 544 371 96 28 Ömer Ateş

        • Bankanız veya aracı kurumunuzla görüşebilirsiniz Ömer bey, bahsettiğiniz anlamda onlar yardımcı olabilirler size.

  2. Ali kardeşim 2017 de yabancilarin 13 dolardan sattigi 3 yil sonra 2.5 dolardan bile almadigi (bolunme oncesine gore 5 dolar ) bir hisseyi buhur 25 niye alsin :):)

    • Tesekkurler harun bey…. 90 li yillardan beridir bu isle ugrasan biri olarak sana bisey soylemek isterim nacizane… imkb de thy 1 dolardan alinir 4.2 dolardan satilir aselsan 2 dolardan alinir 10 dolardan satilir… burdan gelen paralar isctr ye ve sise ye yatirilir … arada bir petkim le ufak bi flört edilir Allah günahimizi affetsin diye arçeliğe girilir 🙂

        • Tesekkurler abi …. 5 yildir tweetr da gizli takipcinizim tweetim yok burdan yaziyorum gercekten sizi ve buhur 25 i sıkı takip ediyor ve takdir ediyorum… maşaallah basariniz daim olsun hatta buhur 25 e buhurdanlik diyorum ben …. biliyorsunuz buhurdanlik guzel kokularin yayildigi bir esyadir 🙂 …. hocam bu duzeltme nasil ve nereye kadar devam edecek bir dusunceniz varmidir veya bunla ilgili bi calisma yapip yayinlamayi dusunuyormusunuz ?

          • Bak şimdi olmadı. 🙂
            Bu konuda hafta içinde endeks yorumu yaptım video ile sitede var, Twitter’da YouTube’de de paylaştık, ayrıca dün akşam yayınladığım haftalık takas yazımızın içinde de son güncel endeks yorumumuzu yazdık.

          • Kusura bakmayin hocam tweet kullanicisi degilim sadece girip yazdiklariniza bakiyorum gozden kacirmisim hemen izliyecegim:) iyi calismalar hocam 🙂

          • Sayin hocam sizden bir sey rica etsem lutfen bi yataş calismasi yaparmisiniz hocam … son 3 aydir takaslar cok dikkatimi cekiyor ayrica hergun -3 yapip hatta nadiren devre kesip daha sonra karanlikta hsbc mali toplayip cikiyor … gecen ay hektasin basina gelenler sanki yatasinda basina gelecekmis gibi bi his var icimde bide siz bi göz atsaniz hocam rica etsem aydinlatsaniz bizi 🙂

          • Temel ve teknik kriterlerimize göre dikkatimizi çeken hisse olursa çalışma yapıyorum.

  3. ASELSAN’da problem Türkiye ile Amerika’nın askeri konularda dost olmayışı olabilir; s400 işi ve Doğu Akdeniz vb konularda bir çok sebepten her an bir yaptırım gelme olasılığı olan bir şirket olarak görüyors niye gelip alsın yabancı.
    Aselsan esasen türk halkının sahip çıkıp yatırım yapması gereken bir şirket ama öyle çalışmıyor tabii bu para işleri.
    Özetle Amerikan askeri yaptırım riski ortadan kalkarsa gerçek değerine gelir bence. Ytd

  4. HOCAM TWET attım ama cevap alaadım sizi 1 ocakta takibe aldım. sorum şu buhur 25 yıl sonunda toplamda ne kadar getiri sağlamasını beklersiniz yada nekadar bir getiri yıllık vadede başarılıdır teşekkür ederim

    • Bunun cevabı olur mu? Cevap o yüzden alamıyorsunuz, borsa burası kesin cevap nasıl verelim. Ancak buhur25 başlığındaki yıl sonundaki getiri tablolarına bakarsınız geriye doğru ortalamasını baz alabilirsiniz ki bu da ihtimal olur.
      Enflasyon oranını ikiye katlayan getiri başarıdır bana göre…

  5. Halil Bey, merhaba nasılsınız? KONTR ve JANTS çok sevdiğim iki şirket. Hızlı büyümesini nasıl yorumlayacağımdan emin olamadım. Sizin düşüncenizi merak ediyorum. Portföyde tutmayı düşünüyor musunuz? Yoksa bir süre daha bekleyip ne olacağını görmek daha mı iyi olur.

    • Bu özel bir soru, özel soruları da ancak bire bir tanışıp görüştüğümüz arkadaşlar ile konuşuruz.

  6. Hocam Buhur android programınıza bir bildirim ekleseniz de listeye çıkanları girenleri ordan bildirim olarak anında görsek ne güzel olur. Kontr yeni gördüm ben eski listeden devam ediyormuşum hala bim migros kozal vs. Zor olmamalı bu güncellemeyi yapabilirseniz çok müteşekkir olurum. Saygılar.

    • Anasayfada güncel yazıları takip ederseniz kaçan birşey olmaz. Bildirim işi biraz zor.

  7. Hocam 2021 yıllı güncel listesi paylaşabilirmisiniz. 2020 yılı aynı liste devam mı hocam teşekkür ediyorum

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir